Koostise vahe:
Vahvlipaberi koostis: kartulitärklis, vesi, taimeõli.
Suhkrupaberi koostis: tärklis, maltodekstriin, glütseriin, suhkur, vesi, stabilisaatorid E460i, E414, dekstroos, emulgaatorid E435, E491, E471, toiduvärv E171, aroom, säilitusaine E202, sahhariin, sidrunhape, taimerasv.
Vahe on neil ka selles, et vahvlipaber on õhuke ja suhkrupaber natuke paksem ja raskem.
Missuguse tordikatte peale sobib?
Vahvlipaber sobib hästi kreemikattega tordi peale. Näiteks vahukoore-kohupiima, toorjuustu tordikatte peale. Vahvlipaberi peamiseks eesmärgiks on sulanduda kreemi sisse ja selle tulemusena lähevad pildi värvid erksamaks ja värvid tulevad kenasti välja.
Vahvlipaberit saab panna ka matsipanikatte peale. Et tordipilt sinna peale pidama jääks, tuleb tordikate eelnevalt märja käega üle tõmmata, et pind oleks niiske ja vahvlipilt saaks sinna kinnituda. Oluline on, et tordikatet üle ei ujuta, vaid tõesti natuke niiskeks teete.
Suhkrupaber aga sobib hästi martsipani ja kuivema kreemiga tordikatte peale. Suhkrupaberit saab terava noaga ka sobivasse mõõtu lõigata või siis suuremat kujutist välja lõigata.Väikseid detaile suhkrupaberist välja lõigata ei saa sest suhkrupaber võib hakata murenema.
Vahvlipaberit saab kergesti lõigata. Kui soovite näiteks muffinitele pilte peale, siis vahvlipaber on selleks just kõige sobivam, sest saab väikseid detaile välja lõigata.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar