Saada oma pilt e-mailile: tordipildid@gmail.com
Suhkrupaberi koostis: tärklis, maltodekstriin, glütseriin, suhkur, vesi, stabilisaatorid E460i, E414, dekstroos, emulgaatorid E435, E491, E471, toiduvärv E171, aroom, säilitusaine E202, sahhariin, sidrunhape, taimerasv.
Kasutusjuhend

1. Eemalda suhkrupildi taga olev läbipaistev kaitsekile ja tõsta pilt tordile. Kõige parem pilti kilelt lahti saada, on seda äärest noaga natuke lahti kangutada.
2.Silu käega õrnalt üle pildi, et see kinnituks tordikattele.

PS! Ära lase pildile vett tilkuda, sest siis lähevad pildi värvid laiali.
Hoia suhkrupilti kuni kasutamiseni samas transpordipakendis, kuivas kohas ja toatemperatuuril. Suhkrupilti ei tohi panna külmkappi, sest seal on niiskust, mis muudab suhkrupildi pehmeks ning suhkrupaber ei tule kile küljest lahti.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar